Despre Noi

Moir colaboreaza cu majoritatea companiilor producatoare de mobilier in serie sau la comanda, accesorii si iluminat decorativ sau arhitectural din Europa. In cadrul concept store-ului expunem piese de design reprezentative, oferim servicii de design specializat sau gazduim diferite tipuri de activitati precum: prezentari, expozitii, conferinte de presa, workshop-uri sau evenimente tematice.

Moir este reprezentantul oficial Delta Light in Romania. Portofoliul de produse Delta Light este cea mai vasta gama de iluminat architectural pentru interior si exterior. Atat sediul central cat si fabrica sunt situate in Wevelgem, Belgia. Infiintata inca din 1989 de catre designer-ul Paul Ameloot, Delta Light este in momentul actual cea mai apreciata si recunoscuta companie la nivel mondial care imbina design-ul de produs cu cea mai inovativa tehnologie in materie de iluminat. In acest sens oferim consultanta si studiul de lumina necesare, propunem din toata gama de aproximativ 5000 de produse cele mai potrivite variante, in functie de cost si cerinte de design, pentru toate tipurile de proiecte.

Gasim cele mai potrivite variante de mobilare si de iluminat atat pentru zona rezidentiala cat si pentru spatiile publice – hoteluri, amfiteatre, clinici medicale, centre comerciale, spatii de birouri, sali de conferinta, restaurante si baruri. In acest sens oferim suport pe tot parcursul proiectului de la faza de releveu si pana la montaj inclusiv.